Over
inside projects

Het beste interieur komt pas tot stand als de opdrachtgever, ontwerper en meubelmaker perfect samenwerken.

Onze focus ligt op het produceren van kwalitatief hoogwaardige maatwerk voor bedrijven en instellingen. Door een nauwe samenwerking met De Leeuw Interieurbouw wordt er gewerkt aan een vooruitstrevende organisatie, dat haar opdrachtgevers deskundig en professioneel bedient. Samen realiseren wij complete maatwerk interieurs. Wat wij belangrijk vinden is dat u als klant één aanspreekpunt heeft. Van begin tot eind, van offerte tot oplevering.

Ervaring

Voor de uitvoering kunnen wij terugvallen op ruim 30 jaar ervaring vanuit De Leeuw Interieurbouw. Wij beschikken over een ontwerpers- en een bouwteam met ruime ‘praktijk’ ervaring om het ontwerp ook daadwerkelijk kwalitatief tot stand te laten komen. Of het nu gaat om sloopwerkzaamheden, vloerafwerking, plafonds, verlichting, maatwerkmeubilair, raamafwerking, werkplekinrichting of styling, voor alle facetten hebben wij de juiste mensen.

Missie

Onze missie is het vormgeven van inspirerende, praktische en smaakvolle werkomgevingen.

Visie

Onze visie is het ontzorgen van u als klant. Wij volgen opkomende trends, nieuwe technologieën en zoeken telkens weer naar de meest duurzame oplossing.

Inside Projects Interieurbouw inspiratie

Kortom; inrichten met hart en ziel.

onze werkwijze

In 3 stappen naar een resultaat dat voor u werkt.

Interieurbouw Kennismaking

1. kennismaking

Tijdens het eerste gesprek maken wij graag kennis met u, bij ons in de showroom of bij u op locatie. Samen brengen wij uw wensen in kaart en bieden wij advies bij praktische keuzes om vervolgens de uitgangspunten te bepalen.

Interieurbouw Concept en Ontwerp

2. Concept & ontwerp

Daarna is het tijd voor het concept interieurontwerp, welke u vrijblijvend van ons ontvangt. Vervolgens bieden wij u een offerte en tijdsindicatie voor de oplevering aan. Indien gewenst betrekken we een interieurarchitect om tot een optimaal advies te komen.

Interieurbouw uitvoering

3. uitvoering

Is ons voorstel akkoord? Dan plannen we een afspraak voor het inmeten en worden de kleuren bepaald. In onze eigen werkplaats gaan we aan de slag met de productie en op de afgesproken leverdatum wordt het interieur bij u op locatie gemonteerd.

INTERESSE IN EEN ADVIESGESPREK VOOR UW PROJECT?

Wij maken graag een concept ontwerp voor u!